Du skulle inte ha tänkt på dessa bostadstrender 2020

Nu när 2021 officiellt har börjat är det dags att komma igång med att byta hem.

Årets hemtrender är lika kända och även om det naturligtvis inte är anledningen till att slumpmässigt anpassa designen på ditt vardagsrum eller hemmakontor, kan en förändring av miljön ha en god inverkan på ditt allmänna tillstånd. Nu när vi alla har varit hemma ett tag nu är det faktiskt mycket välkommet. Förutom de normala levnadstrenderna 2021 finns det några trender som du kanske inte har tänkt på. Du kan läsa vad de är här.

Välj en annan dörr

När vi tänker på trender hemma tänker vi ofta bara på vilken färg vi ska sätta på väggen eller vilken soffa vi ska köpa. Bostäder går dock mycket längre än så. Till exempel, vad sägs om att justera dörrarna i ditt hus? Du utformar vanligtvis ditt interiör runt basen av ditt hem, varigenom dörrar är ett fast element som inte förändras lätt. Det är synd, för det finns mycket att vinna på att justera dörrar eller dörrhandtag då och då. Bara genom att byta dörrhandtag kan du få en dörr att se helt annorlunda ut. År 2021, precis som 2020, kommer vi återigen att se trenden med ståldörrar. Det finns något med ståldörrar som vi bara inte kan få nog av. En ståldörr med ytdelning är den mest populära här. Fördelen med dessa typer av dörrar är att de kan kombineras bra i olika typer av möbler. Oavsett om du har en modern inredning eller föredrar en industriell inredning – du är alltid på rätt plats med en ståldörr. Fair är rättvist: det är en riktig blickfång i ett rum.

Ljus skog i ditt hem

Ankomsten av lätta skogar till ditt hem kanske inte är helt nytt i år. Du känner förmodligen redan sådant trä från skandinaviska anläggningar. Denna typ av interiör är vanligtvis enkelt inställd; i kombination med ljusa nyanser och pastellfärger. I år ser vi ljusare trä oftare i lyxiga möbler och en mer robust inredning – det är den stora skillnaden med tidigare år. Det fina är att det inte bara är ljusa trämöbler som kommer att göra oss glada 2021. Fokus ligger på helheten: väggar, golv och till och med tak revideras upp. Hur speciellt är det att gå till en vägg med lätta träplankor eller plankor? Vi har redan sett den här typen av väggar tidigare, vanligtvis i en mörkare version. På det sättet tar du mycket naturligt material in i ditt hem; något som passar perfekt inom dessa tider av hållbarhet och naturliga tyger. Du hittar också otaliga möbler och tillbehör av detta material i möbelbutikerna. Vill du växla med trä? Välj sedan olika nyanser av trä utan att det blir för mörkt. Du kan också kombinera trä med fina naturliga toner som mörkgrönt, brunt eller vitt. Det gör bara ett utrymme mer mysigt. Också trevligt: ​​en ståldörr passar mycket bra inom denna trend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Community Culture Fashion Food

Varför är en glasvägg en tillgång för ditt kök?

Att använda ett glaskök är ett bra sätt att skapa stil i ditt kök. Dessutom har den också flera funktioner. Vad kan du göra med ett glaskök? Vi berättar gärna i den här artikeln! Köksvägg i glas ger mer utseende Du kan placera ett glaskök bakom spisar eller handfat. Det är ett speciellt element som […]

Read More
Book Community Culture Fashion Food

Renovera ett badrum? Du bör vara uppmärksam på detta

Har det gått år sedan du gjorde något åt ​​ditt badrum? Då finns det en chans att det är ganska föråldrat. Till exempel kan VVS ha haft sin dag och du kan ha fått nog av plattorna. Om så är fallet, överväga att bygga om ditt badrum. Inser du att det här är en ganska […]

Read More
Book Community Culture Fashion Food

På så sätt säkerställer du att ditt laminat förblir vackert längst

Laminatgolv har blivit ett av de mest populära golven genom åren. Golven är naturligtvis också intressanta ur en prisvinkel. Dessutom har du många alternativ för alla olika typer av laminat. Eftersom det nästan inte går att skilja från äkta trä är det logiskt att så många människor söker laminat. Sist men inte minst är golven […]

Read More