Varför är en glasvägg en tillgång för ditt kök?

Att använda ett glaskök är ett bra sätt att skapa stil i ditt kök.

Dessutom har den också flera funktioner. Vad kan du göra med ett glaskök? Vi berättar gärna i den här artikeln!

Köksvägg i glas ger mer utseende
Du kan placera ett glaskök bakom spisar eller handfat. Det är ett speciellt element som ger ditt kök mer utseende och är ett utmärkt alternativ till kakel eller andra färdiga ytor. Speciellt är det också att glas nu kan skrivas ut digitalt. Som ett resultat kan du ofta välja en bild som placeras på glaset. Tänk till exempel på ett vackert familjeporträtt som ger ditt kök en personlig touch. Bara lite annorlunda än en standardmålning! Eller vem vet, kanske du föredrar en transparent bakvägg. Det är också möjligt och gör ditt kök bara lite vackrare.

Anpassa köksväggen i glas
Nuförtiden har du alla möjliga alternativ för att anpassa ditt glaskök. På så sätt kan du ändra ytstrukturen med valet mellan ett glansigt, matt eller metalliskt utseende. Låt väggen göras efter mått så att du kan få valfri form i köket. Numera behöver plattor verkligen inte vara rektangulära eller fyrkantiga!

Ge en fin visuell finish
Har du en fristående spis eller spis? Då vill du antagligen att din glasvägg ska fortsätta under bänkskivans höjd för en fin visuell finish. Du kan skära en gas- eller elektrisk spis i bänkskivans yta så att du bara behöver mäta bredden och höjden på det utrymme du vill fylla med glas.

Vilken typ av glas är bäst att använda?
När du använder en bakvägg av glas är det bäst att använda härdat glas. Detta innebär att när du fäster väggen med skruvfästen, måste hålen för fästningarna vara förborrade. Eventuella utskärningar för eluttag och TV- och telefonanslutningar måste göras innan glaset härdas. Detta kan nämligen inte göras efter att härdningsprocessen har slutförts.

Förstärkt glas
Du kanske tror att härdat glas är tillverkat på samma sätt som vanligt glas. Därefter utförs allt arbete som krävs efteråt, såsom skärhål, på härdat glas. Det är inte sant. Allt görs på vanligt glas och först efter det härdas glaset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Community Culture Fashion Food

Renovera ett badrum? Du bör vara uppmärksam på detta

Har det gått år sedan du gjorde något åt ​​ditt badrum? Då finns det en chans att det är ganska föråldrat. Till exempel kan VVS ha haft sin dag och du kan ha fått nog av plattorna. Om så är fallet, överväga att bygga om ditt badrum. Inser du att det här är en ganska […]

Read More
Book Community Culture Fashion Food

På så sätt säkerställer du att ditt laminat förblir vackert längst

Laminatgolv har blivit ett av de mest populära golven genom åren. Golven är naturligtvis också intressanta ur en prisvinkel. Dessutom har du många alternativ för alla olika typer av laminat. Eftersom det nästan inte går att skilja från äkta trä är det logiskt att så många människor söker laminat. Sist men inte minst är golven […]

Read More
Book Community Culture Fashion Food

Du skulle inte ha tänkt på dessa bostadstrender 2020

Nu när 2021 officiellt har börjat är det dags att komma igång med att byta hem. Årets hemtrender är lika kända och även om det naturligtvis inte är anledningen till att slumpmässigt anpassa designen på ditt vardagsrum eller hemmakontor, kan en förändring av miljön ha en god inverkan på ditt allmänna tillstånd. Nu när vi […]

Read More